Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

BMW Group Sustainability through Innovation 2022.

19.09.2022Persmap

Top

BMW Group ziet innovatie als de sleutel tot voortdurende verhoging van het rijplezier dat zijn auto’s bieden en het bereiken van zijn ambitieuze duurzaamheidsdoelen – de toekomst van mobiliteit dus. Met ruim honderd jaar ervaring en hoogwaardige technologische expertise richt BMW Group zich op de ontwikkeling van aantrekkelijke mobiliteitsoplossingen die in harmonie zijn met het milieu, de kwaliteit van leven en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Het leven zit vol kleur: de nieuwe MINI Multitone Edition viert diversiteit.

16.09.2022Persbericht

De nieuwe Multitone Edition van de MINI Cooper 3-Deurs – gelimiteerd leverbaar in Nederland tot 50 stuks – is vanbinnen en vanbuiten voorzien van talrijke details die zijn afgewerkt in de speciale Multitone-lak. Deze unieke Multitone-technologie was tot nu toe voorbehouden aan het dak.

MINI Clubman
·
MINI
·
MINI 3 door
·
MINI 5 door

Revolutie in de auto-industrie: Onderdelen gemaakt van gerecyclede visnetten.

13.09.2022Persbericht

+++ Uniek recyclingproces creëert een gerecycled plastic materiaal uit oceaanafval +++ CO2-uitstoot wordt met 25 procent verminderd in vergelijking met conventioneel geproduceerde onderdelen +++ Oceaanplastic gebruikt om vloermatten te maken in de BMW iX en de BMW X1 +++ Tegen 2030 wil BMW Group thermoplasten van 40 procent gerecycled materiaal gebruiken in haar nieuwe voertuigen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
Corporate
·
Duurzaamheid
·
Productie, Recycling

MINI is voor het eerst sponsor en mobiliteitspartner van gamescom en presenteert de MINI Concept Aceman met Pokémon Mode.

23.08.2022Persbericht

MINI is de nieuwe hoofdsponsor van de gamescom merchandise area en de officiële mobiliteitspartner van gamescom. Tijdens gamescom, 's werelds grootste gamesevenement in Keulen, zal MINI exclusief de MINI Concept Aceman met Pokémon Mode presenteren. De meest begeerde ‘One-Off’ voor MINI- en gameliefhebbers is het eerste resultaat van de samenwerking tussen MINI en Pokémon. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

MINI

Ultieme rijdynamiek: BMW M GmbH begint concepttesten voor volledig elektrische high-performance modellen.

17.08.2022Persbericht

Eerste testritten met een prototype voor innovatieve aandrijf- en chassisbesturingssystemen. Vier elektromotoren en een geïntegreerd regelsysteem voor de rijdynamiek zorgen voor een uiterst emotionele rijervaring in toekomstige high-performance sportwagens. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

M-serie

BMW Group past duurzame verpakkingen toe in haar logistiek

11.08.2022Persbericht

+++ Toename van het aandeel gerecyclede materialen in verpakkingen +++ Nikolaides, Hoofd Logistiek: „We maken gebruik van verschillende opties om koolstofemissies en grondstoffen te besparen.” +++ Andere pilotprojecten zullen volgen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Technologie
·
Corporate
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Logistics
·
Duurzaamheid
·
Productie, Recycling

De assemblage van BMW Group Fabriek Dingolfing wint “Automotive Lean Production Award”

10.08.2022Persbericht

Fabriek Dingolfing Technology Assembly is de winnaar van de prestigieuze industriële wedstrijd in de categorie ”OEM” +++ Jury lovend over slimme digitalisering met snelle implementatie +++ Consistente implementatie van de BMW iFACTORY missie +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Bedrijfsawards
·
Technologie
·
Corporate
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Productie, Recycling

Geëlektrificeerd kunstwerk: debuut van de MINI Recharged Lakwena tijdens de Europese kampioenschappen in München

10.08.2022Persbericht

Met de MINI Recharged Lakwena heeft de Londense kunstenaar Lakwena een kunstwerk gemaakt vol kleur, vreugde en BIG LOVE. Deze zomer viert MINI op passende wijze diversiteit als officiële Premium Partner van de Europese kampioenschappen 2022. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Design, Concepten en Studies
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE.

27 JULY 2022. Here you can see the world premiere of the MINI Concept ACEMAN.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen