Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Drie varianten van BMW xDrive: de nieuwe BMW X1 en de nieuwe BMW iX1 tijdens de wintertraining in Sölden

06.12.2022Persbericht

Intelligente vierwielaandrijving wordt gecombineerd met milde hybride verbrandingsmotoren, een plug-in hybride systeem en volledig elektrisch vermogen om een superieure rijervaring te bieden in de nieuwe editie van de compacte Sports Activity Vehicle op een gletsjer in Ötztal in Oostenrijk. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

U11
·
BMW i
·
X1
·
BMW iX1

BMW Group investeert in een nieuw proces voor koperwinning.

01.12.2022Persbericht

+++ Investering in de Amerikaanse start-up Jetti Resources +++ Efficiëntere en hulpbronnenbesparende winning van grondstoffen +++ 40% CO2-reductie door gebruik van mijnafval +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Copper
·
raw materials
·
CO2 emissions
·
Jetti Resources
·
Startup
·
BMW i Ventures
·
Investment
·
Corporate
·
Duurzaamheid
·
Electrification

BIG LOVE for Christmas – MINI roept op om SOS kinderdorpen te steunen

01.12.2022Persbericht

MINI brengt zijn wereldwijde gemeenschap samen in de feestelijke videoclip voor Chris Rea's “Driving Home for Christmas” en roept op tot donaties aan SOS Kinderdorpen om kinderen in nood te ondersteunen. MINI steunt opnieuw SOS Kinderdorpen en vraagt haar wereldwijde gemeenschap om deel te nemen in donaties voor de SOS-kinderdorpen.

MINI
·
MINI Countryman

Stijlvolle cadeautips: De MINI Lifestyle Collectie 2022

24.11.2022Persbericht

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan met glinsterende straten en kleurrijk ingerichte woonkamers. Voor iedereen die niet graag op het laatste moment wil shoppen, vindt zeker wat hij zoekt bij MINI: het Britse merk presenteert geweldige cadeau-ideeën uit de huidige MINI Lifestyle Collectie 2022 - van de praktische MINI Travel Mug en de nieuwe MINI polo met gestreepte kraag tot de hoogwaardige MINI Graphic Duffle Bag.

MINI
·
Lifestyle Producten
·
Lifestyle

Een week vol aanbiedingen voor digitale diensten bij BMW en voor het eerst bij MINI tijdens de ConnectedDrive Week 2022.

21.11.2022Persbericht

+++ Campagne loopt van 23 november tot en met 30 november 2022 +++ Voor het eerst neemt MINI ook deel aan de campagne +++ In Nederland 20% voordeel op alle digitale diensten in de BMW ConnectedDrive Store en MINI Connected Store +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Sales & Marketing
·
Internet, E-Business
·
Corporate

BMW Group bemachtigt CO2-gereduceerd staal voor wereldwijd productienetwerk.

15.11.2022Persbericht

+++ Nieuwe overeenkomsten in de VS en China +++ Lagere CO2-uitstoot voor meer dan een derde van het wereldwijde aankoopvolume van staal +++ Focus op innovatieve technologieën, hernieuwbare energie en circulaire economie +++

circular economy
·
Hydrogen
·
H2 Green Steel
·
green power
·
Steel
·
Steel Dynamics
·
HBIS Group
·
Salzgitter AG
·
Big River Steel
·
Purchasing

De start van de productie van BMW iX1* in Regensburg verhoogt het tempo.

11.11.2022Persbericht

Top

+++ Zoals beloofd: volledig elektrische modellen uit alle Duitse fabrieken +++ Korte afstanden in de logistiek: hoogspanningsbatterij voor BMW iX1* komt ook uit Regensburg +++ Meer dan 3.300 werknemers werken in de productie van elektrische componenten van BMW Group +++ Tegen 2024 zal een op de drie BMW's van Beierse fabrieken elektrisch zijn +++ Bijgaand het volledige Engelstalige persbericht.

U11
·
Regensburg
·
Technologie
·
BMW i
·
Corporate
·
Fabrieken, faciliteiten
·
Fabrieken
·
Duurzaamheid
·
BMW iX1
·
Productie, Recycling
·
Electrification

BMW iX Flow opgenomen in TIME’s lijst van beste uitvindingen 2022.

10.11.2022Persbericht

+++ Carrosserie met echte kleurverandering dankzij elektroforetische technologie opgenomen in TIME's List of Best Inventions 2022 +++ Potentieel voor toekomstige interieur- en exterieurtoepassingen +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

Bedrijfsawards
·
Technologie
·
Corporate

BMW Group blijft op koers voor succes in transformatie

03.11.2022Persbericht

Top

Zipse: "Overtuigende producten zijn het beste antwoord op een uitdagende omgeving +++ Intensivering van elektromobiliteit resulteert in hogere CO2-reductie +++ EBT van BMW Group op €20,3 miljard na negen maanden - EBT-marge van 19,6% +++ EBIT-marge in Q3 in lijn met doelstelling van 8,9% (exclusief BBA-gerelateerde consolidatie-effecten: 10,1%) +++ Automotive free cash flow van €9,9 miljard year-to-date +++ Richtlijnen voor het hele jaar bevestigd +++ ...

Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Corporate
·
Corporate Events

MINI Rooftops: personalisatie tot kunst verheven

28.10.2022Persmap

Wie MINI zegt, zegt personalisatie. Bij MINI wordt die personalisatie nu tot kunst verheven. MINI gaf vier designers de kans om de auto als canvas te gebruiken en hun eigen invulling en betekenis te geven aan ’BIG LOVE for the People en the Planet. Via het dak van de MINI dragen de kunstenaars hun boodschap over. Zo zijn vier exclusieve, sterk gelimiteerde MINI Rooftop stickers ontstaan.

Lifestyle Evenementen
·
Lifestyle
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

PressClub Information

EMAIL MESSAGES.

Edit your settings

Please log in and update the settings for your email newsletter. Receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily summary.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen