Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

Nieuwe sales- en marketingstrategie: BMW Group optimistisch over 2021 na het boeken van verkooprecords in vierde kwartaal.

15.01.2021Persbericht

Top

Pieter Nota: Sterke vraag en winstgevende groei verwacht +++ Winst van meer dan 50%: elektromobiliteit als belangrijke groeifactor +++ Plannen om de verkoop van volledig elektrische voertuigen te verdubbelen +++ Jaarlijkse investering van honderden miljoenen tot 2025 in digitalisering van sales en marketing creëert basis voor beste klantervaring +++ Bijgaand het Engelstalige persbericht.

Sales en Marketing
·
Sales Worldwide
·
Corporate
 
Combined fuel consumption: 0.0 l/100 km; power consumption: 17.8 – 17.5 kWh/100 km; combined CO2 emissions: 0 g/km.
 
Media Set  

BMW Group sluit 2020 af met een sterk vierde kwartaal en is voor het 17e achtereenvolgende jaar wereldwijd marktleider in het premiumsegment.

12.01.2021Persbericht

Top

BMW Group verkoopt 2.324.809 voertuigen in 2020 (-8,4%) | BMW Q4 verkoop stijgt met 4,3% t.o.v. vorig jaar (600.799 voertuigen) | Verkoop geëlektrificeerde voertuigen met een derde gestegen (+31,8%) | Pieter Nota: "Gereageerd op de effecten van de coronapandemie met behendigheid in sales management en productie. Beter gepresteerd dan de EU-CO2-vlootdoelstellingen met minder dan 100 g/km." | Bijgaand het Engelstalige persbericht.

Sales en Marketing
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Sales Worldwide
·
Corporate
 
Fuel consumption combined: 7.1 – 6.8 l/100 km [39.8 – 41.5 mpg imp]; CO2 emissions combined: 163 – 155 g/km.
 
Media Set  

BMW Group Nederland koploper in premium segment.

11.01.2021Persbericht

Top

BMW behoudt grote afstand tot concurrentie in premium segment +++ BMW & MINI presteerden beide beter dan markt én premium segment +++ MINI meest crisisbestendige merk +++ Verdere groei volledig elektrisch en plug-in hybride +++ 1 op 5 BMW en MINI modellen geëlektrificeerd +++ Hoge duurzaamheidsstandaard voor alle modellen.

Corporate

BMW kondigt de toekomst van display en besturingssysteem BMW iDrive aan op CES 2021.

11.01.2021Persbericht

Top

Twintig jaar geleden maakte de eerste generatie BMW iDrive zijn debuut. Tijdens de volledig digitale Consumer Electronics Show (CES) 2021 kondigt BMW het volgende hoofdstuk van de BMW iDrive aan. Het BMW iDrive systeem moet de interactie tussen bestuurder en voertuig naar een nieuw digitaal en intelligent tijdperk leiden en zal later in 2021 officieel worden onthuld. Bijgaand het Engelstalige persbericht.

Technologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, Bedieningsconcepten
·
Alternatieve Aandrijfsystemen, Mobiliteit van de Toekomst
 
BMW M3 Competition Sedan (fuel consumption combined: 10.2 l/100 km [27.7 mpg imp]; CO2 emissions combined: 234 g/km). BMW M4 Competition Coupé (fuel consumption combined: 10.2 l/100 km [27.7 mpg imp]; CO2 emissions combined: 234 g/km).
 
Media Set  

Prijzen nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé bekend.

11.12.2020Persmap

Top

De prijzen van de nieuwe BMW M3 Sedan en nieuwe BMW M4 Coupé zijn bekend. De nieuwe BMW M3 Sedan en de nieuwe BMW M4 Coupé bieden een nog hoger niveau van circuitwaardige prestaties én inzetbaarheid voor dagelijks gebruik. Van beide modellen is er een nog krachtiger Competition uitvoering. De nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé. staan vanaf 13 maart 2021 bij de dealer.

G80
·
M-serie
·
Corporate Finance, Feiten, Cijfers
·
Corporate
·
Prijsstelling
·
M4
·
M3
 
Fuel consumption combined: 7.4 - 4.2 l/100km; CO2-Emissions combined 169-111 g/km.
 
Media Set  

Prijzen nieuwe BMW 4 Serie Cabrio.

11.12.2020Persmap

Top

De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio is ontworpen volgens de nieuwe designtaal van BMW die sportieve elegantie uitstraalt, met een nieuw dakdesign en beduidend hogere prestaties in vergelijking met het voorgaande model. Het design en de rijdynamische eigenschappen zorgen voor een duidelijk scherper stuurkarakter. De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio staat vanaf 13 maart 2021 in de showroom.

G23
·
Cabriolet
·
Prijsstelling
·
4 Serie
 
Combined power consumption: < 21 kWh/100km in the WLTP test cycle*; CO2 emissions combined: 0 g/km. *Data on driving performance, energy consumption and range are preliminary and based on forecasts.
 
Media Set  

Duurtest op de Noordkaap: de BMW iX ondergaat de laatste wintertests.

09.12.2020Persbericht

Top

Nieuw technologisch vlaggenschip van BMW Group voltooit intensief testprogramma voor aandrijflijn, onderstel en wielophanging, laadtechnologie, hoogvoltage-accu's en warmtebeheer tijdens extreem koude omstandigheden. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.

i20
·
BMW iX
·
BMW i Automobiles

De nieuwste generatie My BMW App nu beschikbaar voor Nederlandse BMW-rijders en fans.

03.12.2020Persbericht

Top

Sinds de introductie van de BMW i Remote App in 2013, gevolgd door de BMW Connected App, biedt BMW klanten moeiteloze connectiviteit tussen hun smartphone en hun auto. De BMW Apps hebben in Nederland ruim 70.000 gebruikers. Sinds juli van dit jaar zijn inmiddels meer dan 10.000 gebruikers actief in de nieuwe My BMW App. De My BMW App heeft een nieuw, intuïtieve en vereenvoudigd design en nieuwe diensten die de elektrische BMW-rijder ondersteunen.

Technologie
·
BMW ConnectedDrive

MINI ontwikkelt concepten voor elektrische John Cooper Works-modellen.

02.12.2020Persbericht

Top

De evolutie van het MINI modellengamma is gericht op de voortdurende uitbreiding van elektrische mobiliteit. Dit biedt ook nieuwe mogelijkheden voor MINI John Cooper Works. Kenmerkende sportieve prestaties in combinatie met een emissievrije aandrijflijn zullen het onderscheidende profiel van de MINI John Cooper Works-modellen verder aanscherpen. Bijgaand het Engelstalige persbericht.

John Cooper Works

BMW ConnectedDrive Deals.

24.11.2020Persbericht

Top

BMW rijders kunnen sinds 2015 eenvoudig hun BMW achteraf personaliseren met digitale producten en diensten via de BMW ConnectedDrive Store. Na aanschaf worden functies direct over-the-air geactiveerd. Van 24 tot en met 30 november is er tijdelijk voordeel tot 30% op bijna het volledige assortiment.

Internet, E-Business
·
BMW ConnectedDrive
·
Technologie
·
Corporate

BMW Group duurzaamste autofabrikant ter wereld.

20.11.2020Persbericht

Top

BMW Group heeft met een score van 80 uit 100 punten de eerste plaats behaald in de ‘autocategorie’ van de nieuwste Dow Jones Sustainability Indices World and Europe (DJSI) – de ranglijst die S&P Dow Jones Indices jaarlijks publiceert. BMW Group is daarmee het duurzaamste automotive bedrijf ter wereld en de enige autofabrikant die sinds de oprichting van de Dow Jones Sustainability Indices in de lijst staat en steeds tot de leiders behoort.

Corporate
·
Duurzaamheid
My.PressClub Inloggen
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE

Here you can see the on demand broadcast of the World Premiere of the new BMW S 1000 R and BMW G 310 R.

Open Streaming Page

PressClub Information

E-MAIL NOTIFICATION.

edit news settings

Please login and update your e-mail newsletter set up and the fields of interest. You can receive notifications for new articles and video material immediately or as a daily collection.

CO2 emission information.

De CO2 efficiency specificaties zijn vastgesteld op basis van de huidige toepasselijke tekst van de EU Verordening 2017/1151. De getoonde waarden zijn gebaseerd op het brandstofverbruik, CO2 waarden en energieverbruik volgens de NEDC cyclus voor de classificatie. Aanvullende informatie met betrekking tot het officiële brandstofverbruik en de specifieke CO2 uitstoot van nieuwe personenvoertuigen kan verkregen worden uit het “Brandstofverbruiksboekje van de RDW”, dat digitaal verkrijgbaar is via de link.

Add your filter tags.

Persbericht
Persmap
Toespraak
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Inloggen